Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Ζευγάρι στην Ιταλία έχει για κατοικίδιο ένα αγριογούρουνο (video)

Ένα ζευγάρι στην κεντρική Ιταλία βρήκαν μια ημέρα να περιφέρεται έξω από το σπίτι τους που είναι κοντά στο δάσος να ένα μικρο και αδύναμο άγριο γουρουνάκι. Αποφάσισαν να το μαζέψουν και να το περιποιηθούν.


Το μάζεψαν και του διέθεσαν δική του κρεβατοκάμαρα, παραχωρώντας του και δικό του μαλακό κρεββάτι. Πλέον μεγάλωσε και μεταμορφώθηκε σε ένα μεγάλο θηλυκό αγριογούρουνο, έγινε μέλος της οικογένειας, ενώ το βάρος της ξεπέρασε τα 100 κιλά.

Παρόλα αυτά δεν σκέφτηκαν στιγμή να το αποχωριστούν, αντιθέτως το ονόμασαν Pasqualina, και νιώθουν ευχάριστα με την παρουσία του μέσα στο σπίτι.

Και αυτό όμως έχει εξοικειωθεί πλήρως με τους ανθρώπους και το σπίτι ενώ είναι και πολύ παιχνιδιάρικο και χαδιάρικο.

Η Pasqualina τρώει σε πιάτο ταυτόχρονα με τους ιδιοκτήτες της στην κουζίνα, και δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στο γιαούρτι με φράουλες.

Η Doriana η ιδιοκτήτης του γουρουνιού, είπε πως όταν το είδαν να περιφέρεται μικρο και αδύναμο έξω στο κρύο και το αντίκρισαν να τους κοιτάζει στα μάτια, δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσουν να πεθάνει αβοήθητο.

Η Pasqualina περνάει τον χρόνο της μέσα ή έξω από το σπίτι όπου της αρέσει δηλαδή, έχει δυο δικές της κρεβατοκάμαρες να κοιμάται σε όποια θέλει, ενώ το ζευγάρι φιλοξενεί ακόμα 11 γάτες, αλλά και έξω στο κτήμα έχουν σκυλιά κοτόπουλα και γαϊδουράκια.

Στην Pasqualina αρέσουν πολύ τα χάδια, είναι κοινωνική και πανέξυπνη μα νιώθουμε συχνά ότι έχουμε έναν ταύρο εντός υαλοπωλείου.

Όμως την αγαπάμε και χαιρόμαστε για αυτή την συνύπαρξη κατέληξε η Doriana.

Δείτε το βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου