Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Σιδηρόνερο Δράμας

Το Σιδηρόνερο είναι ενα γραφικό ορεινό χωριό της Δράμας. Η τοποθεσία του το καθιστά ιδανικό τόπο για εξορμήσεις στο παρθένο δάσος της Ελατιάς (καρα-ντερέ). Πάνω από τις γέφυρες του ποταμού Νέστου, στο Σιδηρόνερο είναι χτισμένο σε ένα καταπράσινο περιβάλλον στην αγκαλιά της πυκνόφυτης οροσειράς Ροδόπης και αποτελεί μια καλή πρόταση για διακοπές ξεκούρασης και χαλάρωσης, ενώ παράλληλα αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για τους φυσιολάτρες. Όμορφα ξενοδοχεία είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες της περιοχής.


Μετακινήσεις/Αποστάσεις:
Αεροδρόμιο Χρυσούπολης 72 χλμ 60 λεπτά
Δράμα 43 χλμ 45 λεπτά
Καβάλα 80 χλμ 75 λεπτά
Θεσ/νίκη 200 χλμ 130 λεπτά

Ερχόμενοι με Ι.Χ. από Θεσσαλονίκη:
Μπαίνοντας στην πόλη της Δράμας περνάτε τα πρώτα φανάρια που θα συναντήσετε και στα δεύτερα στρίβετε δεξιά για Καβάλα. Στα αμέσως επόμενα φανάρια στρίβετε πάλι δεξιά για Καβάλα. Περνάτε τα πρώτα που θα συναντήσετε και στα αμέσως επόμενα φανάρια στρίβετε αριστερά πάλι για Καβάλα. Προχωράτε ευθεία 1,5 χιλιόμετρο περνώντας τρία φανάρια και στο τέταρτο που θα συναντήσετε ( στο πρατήριο της Shell ) στρίβετε αριστερά για Σιδηρόνερο. Ευθεία 1200 μέτρα μετά, στην διασταύρωση που θα συναντήσετε στρίβετε δεξιά για Σιδηρόνερο και για το δάσος της Ελατιάς.

Ερχόμενοι με Ι.Χ. από Καβάλα:

Μπαίνοντας στην πόλη της Δράμας περνάτε το πολυκατάστημα Carrefour-Μαρινόπουλος στο αριστερό σας χέρι, 500 μέτρα παρακάτω περνάτε τις σιδηροδρομικές γραμμές, προχωράτε ευθεία 500 μέτρα και στα φανάρια που θα συναντήσετε ( πρατήριο της Shell ) στρίβετε δεξιά για Σιδηρόνερο. Ευθεία 1200 μέτρα στην διασταύρωση που θα συναντήσετε στρίβετε δεξιά για Σιδηρόνερο και για το δάσος της Ελατιάς.

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου